Zahlavi

Registrace

Škola českého jazyka a literatury pro pedagogy

Školu českého jazyka a literatury pro pedagogy pořádá Akademie věd ČR, resp. Středisko společných činností AV ČR, ve spolupráci s Ústavem pro jazyk český AV ČR a Ústavem pro českou literaturu AV ČR již od roku 2013.

Vzdělávací kurz je určen aktivním učitelům českého jazyka a literatury 2. stupně ZŠ, SOŠ, SOU a gymnázií. Cílem Školy českého jazyka a literatury pro pedagogy je účastníkům představit zajímavá témata a poslední trendy v českém jazyce a v české literatuře. Po absolvování kurzu každý pedagog získá nové poznatky a nápady, které následně může aplikovat v praxi při výuce českého jazyka a literatury na příslušné škole.

Odbornými garanty Školy českého jazyka a literatury pro pedagogy jsou PhDr. Markéta Pravdová, Ph.D., MBA, z Ústavu pro jazyk český AV ČR a PhDr. Robert Kolár, Ph.D., z Ústavu pro českou literaturu AV ČR.

Místo konání: zasedací sál Ústavu pro českou literaturu AV ČR, Na Florenci 3, Praha 1 (15. 10. 2019) a budova Akademie věd ČR, Národní 1009/3, Praha 1, sál č. 205 (14. a 16. 10. 2019)

Zaregistrovat se na kurz můžete ZDE:

Registrace na tuto akci byly ukončeny.