Zahlavi

Registrace

Škola českého jazyka a literatury pro pedagogy 2024

Dvanáctý ročník Školy českého jazyka a literatury pro pedagogy pořádá Akademie věd ČR, resp. Středisko společných činností AV ČR, ve spolupráci s Ústavem pro jazyk český AV ČR a Ústavem pro českou literaturu AV ČR.

Vzdělávací kurz je určen aktivním učitelům českého jazyka a literatury 2. stupně ZŠ, SOŠ, SOU a gymnázií. Cílem Školy českého jazyka a literatury pro pedagogy je účastníkům představit zajímavá témata a poslední trendy v českém jazyce a v české literatuře. Po absolvování kurzu každý pedagog získá nové poznatky a nápady, které následně může aplikovat v praxi při výuce českého jazyka a literatury na příslušné škole.

Odbornými garanty Školy českého jazyka a literatury pro pedagogy jsou PhDr. Markéta Pravdová, Ph.D., MBA, z Ústavu pro jazyk český AV ČR a PhDr. Robert Kolár, Ph.D., z Ústavu pro českou literaturu AV ČR.

Místo konání: budova Akademie věd ČR, Národní 1009/3, Praha 1, sál č. 206. 

Akce se bude konat od pondělí 30. září do středy 2. října 2024.

Vyplňte nezávaznou registraci a předběžně si rezervujte místo na příští ročník Školy českého jazyka a literatury pro pedagogy. Budete s předstihem informováni o přípravách dalšího ročníku:

Příjmení
Jméno
Tituly před jménem
Tituly za jménem
Vaše kontaktní adresa
Váš kontaktní e-mail
Váš kontaktní telefon
Název školy, ve které učíte
Vaše aprobace
Poznámka

Správcem Vašich osobních údajů je Středisko společných činností AV ČR, v. v. i., IČO 60457856, se sídlem Národní 3, Praha 1, PSČ 110 00. Vámi vyplněné identifikační údaje (jméno, příjmení, název školy, e-mailová adresa a telefon) zpracováváme pro účely Vaší registrace na akci proto, abychom věděli, kdo se naší akce bude účastnit, a jaké množství osob se dostaví. Rovněž je nutné Vaše osobní údaje zpracovávat proto, abyste byli včas informováni o organizačních detailech spojených s realizací akce. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů (zejména kontaktní informace, detail zpracování Vašich osobních údajů, přehled Vašich práv) naleznete zde.