Zahlavi

Excellence Fellowship Program v Izraeli

14. 07. 2022

Izraelská akademie věd a Rada pro vysokoškolské vzdělávání v Izraeli s potěšením oznamují, že je otevřena výzva k podávání žádostí o Excellence Fellowship Program v Izraeli, který je zaměřen na výjimečné postdoktorální vědce.

Tento program slouží k podpoře mezinárodní vědecké spolupráce a pokroku v oblasti výzkumu na světové úrovni. Prostřednictvím této výzvy, Izrael nabízí vynikajícím absolventům doktorského studia (do čtyř let od ukončení studia), ze všech akademických oborů, příležitost provádět špičkový výzkum v Izraeli s předními vědci ve svém oboru.

Celkem bude uděleno dvacet stipendíí, a to v oblasti vědy, technologií, inženýrství a matematiky (STEM) a v oblasti humanitních a sociálních věd. Stipendium bude uděleno na období dvou let ve výši 160,000 NIS (~$47,000) na rok.

Komise skládající se z členů Izraelské akademie věd, Izraelské akademie pro mladé vědce, a z předních vědců izraelské akademické sféry, vybere stážisty na základě akademické a výzkumné excelence. Ocenění budou informováni do 15. ledna 20223.

Přihlášky do Excellence Fellowship Program jsou zasílány přímo na Izraelskou akademii věd (viz Výzva pro podávání přihlášek).

Uzávěrka pro podávání přihlášek je 1. října 2022.

 

Zde můžete nelézt výzvu pro podávání přihlášek IASH Foreign Postdocs Call for Applications 2022.pdf (academy.ac.il) i samotnou přihlášku do programu FOREIGN POSTDOCS APPLICATION FORM 2023-2024.docx (live.com).

 

Pro více informací navštivte stránku Izraelské akademie věd.  

האקדמיה הלאומית הישראלית למדעים The Israel Academy of Sciences and Humanities - Excellence Fellowship Program for International Postdoctoral Researchers

 

Obrázek: Pixabay